Borneolaan 29 - 6712 BG - Ede
Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Bij Nobel Stone bent u aan het juiste adres voor een ontspannende massage. Nobel Stone verzorgt diverse massages voor verschillende toepassingen en doeleinden.
Edelstenen Webshop is de webshop van Massagepraktijk Nobel Stone. Ons assortiment bestaat grotendeels uit edelstenen en mineralen

Voetenbad met essentiële oliën en dode zeezout

Iedereen heeft wel eens van Dode Zeezout gehoord. Dit zout wordt gewonnen in de Dode Zee. Omdat dit zout veel mineralen en goede eigenschappen bezit wordt het veel gebruikt in cosmetische producten. Je kunt dit zout voor veel verschillende dingen toepassen.

Je kunt het gebruiken voor in een hand- of voetenbad, als scrub, als badzout en voor nog vele andere dingen. Het verwijdert dode huidcellen en schilfers, heeft een gunstig effect voor mensen met eczeem en psoriasis, heeft een positief effect bij en werkt daarnaast ontspannend.

Rugscrub

Een dagelijkse wasbeurt is totaal ingeburgerd in onze samenleving. Toch staan de meeste mensen niet stil bij het belang van een scrub beurt. Scrubben zorgt er nl. voor dat alle dode en schilferige huidcellen verwijderd worden, zodat je huid terug kan ademen. Naarmate je ouder word, vertraagt het cel vernieuwingsproces.

Bij jonge mensen vernieuwen cellen zich tussen 20 tot 28 dagen, bij oudere mensen duurt dit langer. Ons lichaam maakt nieuwe huidcellen aan als reactie op schadelijke stoffen, zoals luchtvervuiling en uv-straling. Als nieuwe huidcellen zich bovenop de dode huidcellen plaatsen,laag na laag, verkrijgen we een doffe huid tot gevolg.

Een scrub beurt helpt de natuur een handje en heeft een zachte, glanzende huid als resultaat. verzorgingsproducten worden beter opgenomen. Na het scrubben word je egaler en sneller bruin- ben je al bruin, dan zorgt regelmatig scrubben ervoor dat je tint langer blijft zitten- ingegroeide haartjes krijgen nauwelijks een kans als je regelmatig scrubt- heb je last van kleine vet pukkeltjes op je armen, benen, rug?

Scrubben helpt!

Een rug pakking van klei met essentiële oliën

Een geneeskrachtige en energierijke pure klei die wordt gebruikt voor diverse doeleinden, bij mens en dier. Zuiverend, herstellend én opbouwend. Leem zuigt gifstoffen uit het lichaam op en geeft zowel in- als uitwendig mineralen af. De doorstroming van het bloed wordt gestimuleerd, de heropbouw van de rode bloedlichaampjes geactiveerd.

Zeer geschikt voor plaatselijke ontstekingen en onderhuidse bloeduitstortingen. Helpt het huidweefsel herstellen en is bijzonder effectief bij afslankkuren vanwege de verstevigende werking. Werkt zuiverend, bijvoorbeeld bij ontslakkingen en vertraagt verouderingsprocessen.

Neemt geurtjes en uitscheidingen van de huid op en voert uitwendige onrechtmatigheden, zoals vuil bloed, af. Hoofd, schouder, nek massage.

Massagepraktijk Nobel Stone is gericht op vrouwen


Nobel Stone Special

€ 95,00

  • Tijdsduur 90 minuten
  • -
Voeg opmerking toe
  • Geen reacties gevonden

Nobel Stone Algemeen

Massages

Bij Nobel Stone bent u op het juiste adres voor een heerlijke massage. Nobel Stone verzorgt diverse soorten massages voor verschillende toepassingen en doeleinden.


Klik hieronder voor een overzicht van massages die Nobel Stone u te bieden heeft


Webshop

Bij Nobel Stone vindt u in de webshop mooie producten die gemaakt zijn van edelsteen met speciale werkingen en diverse doeleinden, en in diverse vormen en afmetingen


Klik hieronder voor een overzicht vanproducten die Nobel Stone u te bieden heeft


Onze diensten en wat we doen iets over ons

Professionele massages door een vakkundige en gediplomeerde masseuse, die veel ervaring heeft in diverse soorten massages.

Geniet van een heerlijke ontspannende massage waarmee u zich lichamelijk lekker gaat voelen en alle stress en zorgen kunt vergeten.

Maak eenvoudig een afspraak door te bellen of een bericht te sturen. Voor de contact gegevens kunt u kijken in het menu Contact.

Nobel Shop is de webshop van Massagepraktijk Nobel Stone. Hier kunt u allerlei artikelen vinden die wij met grote zorg hebben geselecteerd.

Ons assortiment bestaat grotendeels uit edelstenen en mineralen. Dat kan in ruwe vorm zijn, maar ook in gepolijste vorm of sieraad.

Ook speciale vormen zijn beschikbaar, zoals harten, donuts, engelen, etc. Dus kijk regelmatig in onze webshop.

Social media is niet meer weg te denken en ook een goede manier voor Nobel Stone om onder de aandacht te brengen

Volg ons naast deze website ook op facebook en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en berichten van Nobel Stone

Geef uw waardering of laat een bericht achter op deze website. Laat anderen weten wat u vindt van Nobel Stone.

Top massages Meest aangevraagd

Hieronder een kort overzicht van de soorten massage die het meest zijn aangevraagd. Welke massage is favoriet bij onze klanten

91%

Jade massage

91% Complete (success)

85%

Ontspannings massage

85% Complete (success)

78%

Ayurvedische massage

78% Complete (success)

67%

Edelsteen massage

67% Complete (success)

58%

Voetreflex massage

58% Complete (success)

Massage Comentaren Geef uw mening

Onder de aandacht beste producten van de week

Verras een familielid of vriend(in) met de Nobel Stone massage kadobon

Bent u op zoek naar een origineel kado ? Geef dan de Nobel Stone massagebon kado en verras diegene met een heerlijk ontspannende massage. De massage kadobon kunt u vinden in onze webshop.

Meer informatie aanvragen !!

Over Nobel Stone

mijn naam is Patricia Veldhuisen en ik ben een gediplomeerde masseuse. Mijn praktijk aan huis heeft de naam “Nobel Stone”. Ik heb voor deze naam gekozen omdat ik graag masseer met stenen. Patricia is een Latijnse naam met de betekenis “Nobele”, zo is de naam “Nobel Stone” ontstaan. Edelstenen en mineralen produceren zeer zuivere trillingen en geven mineralen af aan de huid.

Contact

Voor het maken van een afspraak, vragen of opmerkingen kunt u bellen naar : 0653215909
Of stuur een email naar : info@nobelstone.nl