Borneolaan 29 - 6712 BG - Ede

Handige Tips

REINIGEN EN OPLADEN

Ontladen

Voor het reinigen en opladen van edelstenen zijn enkele methodes te gebruiken. De vuistregel is dat je altijd eerst ontlaadt voordat je oplaadt. De meeste mineralen ontlaad je door ze onder stromend water af te spoelen. Let op, enkele soorten zoals de gips-achtige (seleniet) mag je niet onder het water houden. Een andere en gebruikelijke manier is er hematiet bij te leggen. Deze steen ontlaad de andere.Je moet daarna wel de hematiet weer afspoelen. Je mag mineralen ook altijd een aantal dagen in de grond stoppen.

Opladen

Voor het opladen geldt dat je iedere steen in het volle maanlicht kunt opladen. Enkele, zoals de bergkristal kunnen in het zonlicht. De meeste niet. Bergkristal kun je ook als oplader gebruiken. Zorg dat je iedere maand een stuk bergkristal ontlaadt en weer oplaadt in zon- en maanlicht. Deze bergkristal kun je dan tegen een andere steen leggen. Je kunt ook je hangertje of knuffelsteen er een nacht opleggen en je zult merken dat deze dan weer een stuk krachtiger zijn werk zal doen.


Over Nobel Stone

mijn naam is Patricia Veldhuisen en ik ben een gediplomeerde masseuse. Mijn praktijk aan huis heeft de naam “Nobel Stone”. Ik heb voor deze naam gekozen omdat ik graag masseer met stenen. Patricia is een Latijnse naam met de betekenis “Nobele”, zo is de naam “Nobel Stone” ontstaan. Edelstenen en mineralen produceren zeer zuivere trillingen en geven mineralen af aan de huid.

Contact

Voor het maken van een afspraak, vragen of opmerkingen kunt u bellen naar : 0653215909
Of stuur een email naar : info@nobelstone.nl