Borneolaan 29 - 6712 BG - Ede

Voetreflex Massage

Emoties liggen vaak ten grondslag van klachten en ziekten. Deze massage brengt diepe ontspanning die loslaten mogelijk maakt! De afvalstoffen die worden losgemaakt worden afgevoerd.

Gehele ontspanning van lichaam en geest. Elk lichaamsdeel, orgaan en stelsel staat in verbinding met een deel van je voeten of tenen. Zo wordt via massage en drukpunttechniek op de voeten je volledige lichaam ondersteund. Verwen eens je voeten…dan loop je nadien weer op wolkjes.

Inclusief voetbad met essentiële oliën

 

Massagepraktijk Nobel Stone is gericht op vrouwen


Voetreflex Massage

€ 40,00

  • Tijdsduur 45 minuten
  • -
Voeg opmerking toe
  • Geen reacties gevonden

Verras een familielid of vriend(in) met de Nobel Stone massage kadobon

Bent u op zoek naar een origineel kado ? Geef dan de Nobel Stone massagebon kado en verras diegene met een heerlijk ontspannende massage. De massage kadobon kunt u vinden in onze webshop.

Meer informatie aanvragen !!

Over Nobel Stone

mijn naam is Patricia Veldhuisen en ik ben een gediplomeerde masseuse. Mijn praktijk aan huis heeft de naam “Nobel Stone”. Ik heb voor deze naam gekozen omdat ik graag masseer met stenen. Patricia is een Latijnse naam met de betekenis “Nobele”, zo is de naam “Nobel Stone” ontstaan. Edelstenen en mineralen produceren zeer zuivere trillingen en geven mineralen af aan de huid.

Contact

Voor het maken van een afspraak, vragen of opmerkingen kunt u bellen naar : 0653215909
Of stuur een email naar : info@nobelstone.nl