Borneolaan 29 - 6712 BG - Ede

Rozenkwarts Massage

Met deze massage maak ik gebruik van rozenkwarts edelstenen. de stenen worden verwarmd in een warme ketel.

Het is net als bij de Hotstone Massage. Het is een zeer ontspannende, verwarmende en liefdevolle massage. De rozenkwarts helpt je tot uiting te brengen van de dingen die je graag wilt doen, om je hartenwens te realiseren.

Rozenkwarts is geschikt voor alle huidtypen en maakt de huid rustig en zacht. Rozenkwarts staat in verbinding met je hartchakra. Het opent je hart voor jezelf en laat je stralen en genieten. De edelsteen versterkt de liefde voor jezelf.

Massagepraktijk Nobel Stone is gericht op vrouwen


Rozenkwarts Massage

€ 55,00

  • Tijdsduur 60 minuten
  • -

Luchtvervuiling, schadelijk zonlicht, droogte en stress


Je opperhuid heeft het dagelijks zwaar te voortduren.
Tijd om je oude huidcellen te vernieuwen! Tijd voor een heerlijke scrubbeurt.
Het verliezen van huidcellen is natuurlijk. Dagelijks verlies je duizenden cellen. Zo vernieuwt je huid zich automatisch. Je kunt je huid een handje helpen door te scrubben. Je ontdoet je dan van oude huidcellen waardoor je huid zijdezacht en glanzend wordt.

Naarmate je ouder wordt vertraagt het celvernieuwingsproces. Bij jonge mensen vernieuwen cellen zich tussen de 20 tot 28 dagen, bij oudere mensen duurt dit langer. Bovendien maakt je lichaam extra cellen aan als reactie op schadelijke stoffen van buitenaf, zoals luchtvervuiling en UV straling. Hierdoor kan de huid zichzelf langzaam ‘verstikken’.

  • Een scrubbeurt zorgt voor glans en vitalitiet.
  • Een goede scrub zorgt bovendien voor een betere doorbloeding.
  • Het kan helpen tegen oneffenheden.
  • Scrubben voor het zonnen resulteert in een langer bruin resultaat.
  • Bovendien voelt scrub heerlijk aan op de huid.

 

Na het scrubben is het belangrijk de huid goed te verzorgen met een hydraterend en voedend product. Zo kan de huid kalmeren en herstellen en wordt het resultaat van de bodyscrub versterkt. Uw huid wordt ingemasseerd met een heerlijke crème naar keuze en vervolgens ingepakt. Hierdoor kan het product zijn werk doen. Na verloop van tijd word de huid schoongemaakt en uw huid zal als herboren aanvoelen, dit is echt een aanrader!

Deze behandeling kunt u voor maar € 30,00 boeken in combinatie met een massage.

Voeg opmerking toe
  • Geen reacties gevonden

Verras een familielid of vriend(in) met de Nobel Stone massage kadobon

Bent u op zoek naar een origineel kado ? Geef dan de Nobel Stone massagebon kado en verras diegene met een heerlijk ontspannende massage. De massage kadobon kunt u vinden in onze webshop.

Meer informatie aanvragen !!

Over Nobel Stone

mijn naam is Patricia Veldhuisen en ik ben een gediplomeerde masseuse. Mijn praktijk aan huis heeft de naam “Nobel Stone”. Ik heb voor deze naam gekozen omdat ik graag masseer met stenen. Patricia is een Latijnse naam met de betekenis “Nobele”, zo is de naam “Nobel Stone” ontstaan. Edelstenen en mineralen produceren zeer zuivere trillingen en geven mineralen af aan de huid.

Contact

Voor het maken van een afspraak, vragen of opmerkingen kunt u bellen naar : 0653215909
Of stuur een email naar : info@nobelstone.nl