Borneolaan 29 - 6712 BG - Ede

Jadestone Massage

Bent u op zoek naar een heerlijke Jadestone massage in Ede ? Dan bent u bij Nobel Stone op het juiste adres. Jade: een schoonheid die niemand kan ontkennen!

Deze massage mag zeker niet vergeleken worden met de hotstone massage. Het is een totaal nieuwe behandeling. Jade heeft een zeer hoge trillingsfrequentie. Het is een krachtige healingsteen !!! Jade is een variant van Serpentijn ( = China – jade ), helpt bij: nervositeit, stress en spanning, onrust, compenseert humeurschommelingen, het gevoel niet beschermd te zijn, houdt de spieren soepel, helpt bij spierstijfheid, verlicht pijn en krampen, menstruatiepijnen, hoofdpijn. Jade ontgift en ontzuurt , helpt bij nier-, maag-, darm- en galklachten. Jade brengt alle chakra’s terug bij elkaar. Wordt geassocieerd met de hartchakra en stimuleert liefde. Het is een beschermend kristal dat voor harmonie zorgt.

Kan en mag voor iedereen gebruikt worden.In edelsteentherapie wordt gezegd dat jade aan de ene kant de creativiteit en de mentale flexibiliteit stimuleert, aan de andere kant ook een evenwichtig en harmoniserend effect geeft.

Werking


 • Jade helpt de huid te herstellen en werkt bij ontstekingen
 • Door de aanwezigheid van aluminium kan jade positieve resultaten geven aan het zenuwstelsel.
 • Geeft goede resultaten bij menstruatieproblemen.
 • Hij verhelpt intellectuele en geestelijke vermoeidheid, onrust en prikkelbaarheid.
 • Geeft grote bescherming en verhelpt neerslachtigheid.
 • Hij reinigt en bevrijdt de aura van alle negatieve invloeden.
 • Trekt positieve energie aan.
 • Hij beschermt tegen alle negatieve invloeden van buitenaf.
 • Jade herstelt vitaliteit en geeft levenslust.
 • Jade stimuleert de nierfunctie en brengt daardoor de water-, zout- en zuren/basenhuishouding in balans. Hierdoor ondersteunt hij de afvoer van afvalstoffen van de nieren, de pancreas en de lever.

 Massagepraktijk Nobel Stone is gericht op vrouwen

Jadestone Massage

€ 55,00

 • Tijdsduur 60 minuten
 • -

Jadestone Massage

€ 85,00

 • Tijdsduur 90 minuten
 • -

Luchtvervuiling, schadelijk zonlicht, droogte en stress


Je opperhuid heeft het dagelijks zwaar te voortduren.
Tijd om je oude huidcellen te vernieuwen! Tijd voor een heerlijke scrubbeurt.
Het verliezen van huidcellen is natuurlijk. Dagelijks verlies je duizenden cellen. Zo vernieuwt je huid zich automatisch. Je kunt je huid een handje helpen door te scrubben. Je ontdoet je dan van oude huidcellen waardoor je huid zijdezacht en glanzend wordt.

Naarmate je ouder wordt vertraagt het celvernieuwingsproces. Bij jonge mensen vernieuwen cellen zich tussen de 20 tot 28 dagen, bij oudere mensen duurt dit langer. Bovendien maakt je lichaam extra cellen aan als reactie op schadelijke stoffen van buitenaf, zoals luchtvervuiling en UV straling. Hierdoor kan de huid zichzelf langzaam ‘verstikken’.

 • Een scrubbeurt zorgt voor glans en vitalitiet.
 • Een goede scrub zorgt bovendien voor een betere doorbloeding.
 • Het kan helpen tegen oneffenheden.
 • Scrubben voor het zonnen resulteert in een langer bruin resultaat.
 • Bovendien voelt scrub heerlijk aan op de huid.

 

Na het scrubben is het belangrijk de huid goed te verzorgen met een hydraterend en voedend product. Zo kan de huid kalmeren en herstellen en wordt het resultaat van de bodyscrub versterkt. Uw huid wordt ingemasseerd met een heerlijke crème naar keuze en vervolgens ingepakt. Hierdoor kan het product zijn werk doen. Na verloop van tijd word de huid schoongemaakt en uw huid zal als herboren aanvoelen, dit is echt een aanrader!

Deze behandeling kunt u voor maar € 30,- boeken in combinatie met een massage.

Voeg opmerking toe
 • Gast - Marion

  Vandaag kreeg ik een combinatie van een jadestone en hotstone massage. Ik heb de jadestone massage al twee keer eerder gehad, dus ik wist ongeveer wat me te wachten stond. De praktijk van Patricia bevindt zich op zolder. Met regenachtig weer is dat ideaal, want tijdens de massage hoor je niet alleen de rustige muziek op de achtergrond, maar ook de regen die op het dak tikt. De zolderkamer is al heerlijk verwarmd als je binnenkomt en er hangt altijd een zachte geur van etherische oliën. De behandeling begint liggend op de buik. Je lichaam wordt afgedekt met grote, zachte handdoeken en als het erg koud is buiten, zoals nu, met een extra deken. Over je voeten krijg je een verwarmde pittenzak. Zelf vind ik dat erg fijn, want ik heb altijd hele koude voeten. Daarna maakt ze even contact met je door haar handen op verschillende punten op je lichaam te leggen, zodat je even kan wennen aan haar aanraking. Voor mij voelt dat altijd alsof je even afstemt op elkaars energie. Voor haar is dat prettig om te kunnen werken (Patricia werkt op intuïtie, waardoor ze soms tijdens de behandeling wisselt van stenen of extra aandacht geeft aan bepaalde delen van het lichaam) en voor mij is het daardoor makkelijker om te ontspannen. Vervolgens begint ze de behandeling met een korte manuele massage van de rug. Daarna begint de massage met de verwarmde stenen. Ik denk dat veel mensen wel bekend zijn met de hotstone massage. Een jadestone massage is vergelijkbaar alleen zijn de stenen gladder en hebben ze een andere werking. Zelf geloof ik absoluut in de werking van edelstenen en mineralen, maar ook als je daar niet in gelooft is een massage met verwarmde stenen heel erg ontspannend. Ik kan het jullie allemaal ten zeerste aanbevelen.

  van Wageningen, Netherlands
  0 Like Short URL:

Verras een familielid of vriend(in) met de Nobel Stone massage kadobon

Bent u op zoek naar een origineel kado ? Geef dan de Nobel Stone massagebon kado en verras diegene met een heerlijk ontspannende massage. De massage kadobon kunt u vinden in onze webshop.

Meer informatie aanvragen !!

Over Nobel Stone

mijn naam is Patricia Veldhuisen en ik ben een gediplomeerde masseuse. Mijn praktijk aan huis heeft de naam “Nobel Stone”. Ik heb voor deze naam gekozen omdat ik graag masseer met stenen. Patricia is een Latijnse naam met de betekenis “Nobele”, zo is de naam “Nobel Stone” ontstaan. Edelstenen en mineralen produceren zeer zuivere trillingen en geven mineralen af aan de huid.

Contact

Voor het maken van een afspraak, vragen of opmerkingen kunt u bellen naar : 0653215909
Of stuur een email naar : info@nobelstone.nl