Borneolaan 29 - 6712 BG - Ede

Hotstone Massage

Bent u op zoek naar een heerlijke hotstone massage in Ede ? Dan ben u bij Nobel Stone op het juiste adres. Het hoge tempo waarin wij leven zorgt voor toenemende spanningen.

De stress dat dit met zich meebrengt vergt veel van ons lichaam én onze geest. Dit kost energie en veroorzaakt op den duur vermoeidheid, stijfheid, pijn en doorbloedingsstoornissen. Bovendien werken mensen steeds vaker langdurig in dezelfde houding.

Dit kan leiden tot o.a. spanning en stijfheid in de spieren en gewrichten, RSI (bijv. de zogenaamde muisarm), hoofdpijn, nekkrampen, rugklachten en ook lusteloosheid, versnelde hartslag en slapeloosheid. Heb je dan het gevoel dat niet alleen je lichaam, maar ook je geest wel een massagebeurt kan gebruiken, probeer dan eens een Hotstone massage uit.

Zeer populair vanwege de goede resultaten! Door de combinatie van de warmte en bewegingen kan ik dieper in het spierweefsel komen wat de behandeling veel effectiever maakt. Etherische oliën worden zo 200x sneller opgenomen. Het helpt afvalstoffen af te voeren, ontgift het lichaam, stimuleert de organen en brengt het lichaam meer in balans.

De Hotstone massage wordt gegeven in combinatie met stenen en de handen. Alle opgebouwde spanningen worden weggenomen, waardoor lichaam en geest volledig tot rust komen, zodat u met hernieuwde kracht en frisse energie verder kunt. Na afloop voel je je herboren! Hotstone massage is een eeuwenoud ritueel als basis voor ontspannen en onthaasten in deze moderne tijd. 

Het is een zalige en effectieve lichaamsbehandeling en combineert de massage met de thermodynamische voordelen van verwarmde basaltstenen. Bij deze diepgaande massage wordt gebruik gemaakt van gepolijste stenen van verschillende formaten, die tot een temperatuur van +- 50° worden verwarmd.

Tijdens het masseren met deze stenen, zal de genezende warmte-energie diep in je gewrichten en spieren doordringen. Kortom : de Hotstone massage is niet alleen heilzaam, maar ook zinderend heerlijk door haar zalige warmte!

Massagepraktijk Nobel Stone is gericht op vrouwen

 

Hotstone Massage

€ 55,00

  • Tijdsduur 60 minuten
  • -

Hotstone Massage

€ 85,00

  • Tijdsduur 90 minuten
  • -

Luchtvervuiling, schadelijk zonlicht, droogte en stress


Je opperhuid heeft het dagelijks zwaar te voortduren.
Tijd om je oude huidcellen te vernieuwen! Tijd voor een heerlijke scrubbeurt.
Het verliezen van huidcellen is natuurlijk. Dagelijks verlies je duizenden cellen. Zo vernieuwt je huid zich automatisch. Je kunt je huid een handje helpen door te scrubben. Je ontdoet je dan van oude huidcellen waardoor je huid zijdezacht en glanzend wordt.

Naarmate je ouder wordt vertraagt het celvernieuwingsproces. Bij jonge mensen vernieuwen cellen zich tussen de 20 tot 28 dagen, bij oudere mensen duurt dit langer. Bovendien maakt je lichaam extra cellen aan als reactie op schadelijke stoffen van buitenaf, zoals luchtvervuiling en UV straling. Hierdoor kan de huid zichzelf langzaam ‘verstikken’.

  • Een scrubbeurt zorgt voor glans en vitalitiet.
  • Een goede scrub zorgt bovendien voor een betere doorbloeding.
  • Het kan helpen tegen oneffenheden.
  • Scrubben voor het zonnen resulteert in een langer bruin resultaat.
  • Bovendien voelt scrub heerlijk aan op de huid.

 

Na het scrubben is het belangrijk de huid goed te verzorgen met een hydraterend en voedend product. Zo kan de huid kalmeren en herstellen en wordt het resultaat van de bodyscrub versterkt. Uw huid wordt ingemasseerd met een heerlijke crème naar keuze en vervolgens ingepakt. Hierdoor kan het product zijn werk doen. Na verloop van tijd word de huid schoongemaakt en uw huid zal als herboren aanvoelen, dit is echt een aanrader!

Deze behandeling kunt u voor maar € 30,- boeken in combinatie met een massage.

Voeg opmerking toe
  • Geen reacties gevonden

Verras een familielid of vriend(in) met de Nobel Stone massage kadobon

Bent u op zoek naar een origineel kado ? Geef dan de Nobel Stone massagebon kado en verras diegene met een heerlijk ontspannende massage. De massage kadobon kunt u vinden in onze webshop.

Meer informatie aanvragen !!

Over Nobel Stone

mijn naam is Patricia Veldhuisen en ik ben een gediplomeerde masseuse. Mijn praktijk aan huis heeft de naam “Nobel Stone”. Ik heb voor deze naam gekozen omdat ik graag masseer met stenen. Patricia is een Latijnse naam met de betekenis “Nobele”, zo is de naam “Nobel Stone” ontstaan. Edelstenen en mineralen produceren zeer zuivere trillingen en geven mineralen af aan de huid.

Contact

Voor het maken van een afspraak, vragen of opmerkingen kunt u bellen naar : 0653215909
Of stuur een email naar : info@nobelstone.nl