Borneolaan 29 - 6712 BG - Ede

Gua-Sha Massage

Gua-Sha is een Chinese therapie welke al duizenden jaren oud is. Het woord Gua betekent zoveel als Schrapen en Sha betekent zoveel als gifstoffen.

Deze schraapmethode is niet alleen in China te vinden maar eigenlijk in heel Zuidoost Azie.

De methode wordt voornamelijk gebruikt in deze landen als huis tuin en keuken middel bij gezondheids klachten. Men geeft deze techniek door aan de nieuwe generatie. In China is de techniek opnieuw onder de loep genomen en die via medische studie en door middel van praktische toepassingen uitgediept en op een medische wetenschappelijke basis geplaatst.

Op dit moment is Gua-Sha weer bijzonder populair geworden in Zuidoost Azie in het bijzonder behandelcentra's en klinieken .Een vernieuwde methode met een lange reputatie van natuurlijk herstel van ons lichaam. In Amerika is deze methode razend populair en dus tijd om naar Nederland te halen.

Een korte uitleg over Gua-Sha begint bij afvalstoffen !! Ons lichaam staat altijd bloot aan afvalstoffen, maar wat bedoelen we daar nu precies mee. Afvalstoffen krijgen we binnen via ons voedsel, maar ook via stress, spanningen, milleuvervuiling, roken, medicatie, alcohol en electro-smog (tv, telefoons, PC ect ect). Afvalstoffen worden door ons lichaam weggezet op die plaatsen waar ze in de eerste instantie zo min mogelijk schade veroorzaken. En dat is bindweefsel, spieren en gewrichten. Maar langzaam aan slibt alles aan toch dicht. Dat betekend dat bindweefsel pijnlijk wordt, spieren verzuren en gewrichten pijnlijk worden. Dan onstaan er dus fysieke klachten.

Gua-Sha zorgt door de druk van het schrapen op de huid voor een soort "zuiging"onder de opperhuid in het bindweefsel. En deze zuiging zorgt ervoor dat gestangeerd intercullulair vocht naar de oppervlakte beweegt en verwijderd daarmee de toxische resten.Met het naar de oppervlakte komen van toxische resten (afvalstoffen) komen er tegelijkertijd ook wat serum en rode bloedlichaampjes uit de uiteinde van de zeer fijne haarvaatjes mee naar boven. Dit veroorzaakt de rode vlekken, Sha's, die zichtbaar worden. Ons lymfesysteem en de bloedsomloop worden geactiveerd om de vreemde indringer af te voeren. Deze geweldige methode wordt toegepast bij honderden verschillende kwalen en pijnen.

De lijst van stoornissen, blokkades en ziekten die met Guasha behandeld kunnen worden is erg lang. Hieronder een klein overzicht.

Massagepraktijk Nobel Stone is gericht op vrouwen

Pijnsymptomen


 • Nek- & Schouder klachten
 • Hoofdpijnen en migraine
 • Rug klachten
 • RSI, Reuma, Stress of Burn-out
 • Astma
 • Verteringsstoornissen
 • Hoge bloeddruk
 • Chronische vermoeidheid
 • Fibromyalgie
 • .....

Gua-Sha Massage

€ 45,00

 • Tijdsduur 60 minuten
 • -

Luchtvervuiling, schadelijk zonlicht, droogte en stress


Je opperhuid heeft het dagelijks zwaar te voortduren.
Tijd om je oude huidcellen te vernieuwen! Tijd voor een heerlijke scrubbeurt.
Het verliezen van huidcellen is natuurlijk. Dagelijks verlies je duizenden cellen. Zo vernieuwt je huid zich automatisch. Je kunt je huid een handje helpen door te scrubben. Je ontdoet je dan van oude huidcellen waardoor je huid zijdezacht en glanzend wordt.

Naarmate je ouder wordt vertraagt het celvernieuwingsproces. Bij jonge mensen vernieuwen cellen zich tussen de 20 tot 28 dagen, bij oudere mensen duurt dit langer. Bovendien maakt je lichaam extra cellen aan als reactie op schadelijke stoffen van buitenaf, zoals luchtvervuiling en UV straling. Hierdoor kan de huid zichzelf langzaam ‘verstikken’.

 • Een scrubbeurt zorgt voor glans en vitalitiet.
 • Een goede scrub zorgt bovendien voor een betere doorbloeding.
 • Het kan helpen tegen oneffenheden.
 • Scrubben voor het zonnen resulteert in een langer bruin resultaat.
 • Bovendien voelt scrub heerlijk aan op de huid.

 

Na het scrubben is het belangrijk de huid goed te verzorgen met een hydraterend en voedend product. Zo kan de huid kalmeren en herstellen en wordt het resultaat van de bodyscrub versterkt. Uw huid wordt ingemasseerd met een heerlijke crème naar keuze en vervolgens ingepakt. Hierdoor kan het product zijn werk doen. Na verloop van tijd word de huid schoongemaakt en uw huid zal als herboren aanvoelen, dit is echt een aanrader!

Deze behandeling kunt u voor maar € 22,50 boeken in combinatie met een massage.

Voeg opmerking toe
 • Gast - Mariska van de Poll

  Patricia is de enige die mij ook al is het soms.moeilijk in ontspanning modus krijgt.
  De GUA-SHA MASSAGE die ik afgelopen week heb mogen ontvangen was niet alleen goed voor mijn lichaam maar heeft letterlijk deuren geopend in een aantal venauwende situaties...
  Ook zijn er na de behandeling veel opgekropte emoties los gekomen...
  Het was weer een unieke fijne ervaring

  0 Like Short URL:

Verras een familielid of vriend(in) met de Nobel Stone massage kadobon

Bent u op zoek naar een origineel kado ? Geef dan de Nobel Stone massagebon kado en verras diegene met een heerlijk ontspannende massage. De massage kadobon kunt u vinden in onze webshop.

Meer informatie aanvragen !!

Over Nobel Stone

mijn naam is Patricia Veldhuisen en ik ben een gediplomeerde masseuse. Mijn praktijk aan huis heeft de naam “Nobel Stone”. Ik heb voor deze naam gekozen omdat ik graag masseer met stenen. Patricia is een Latijnse naam met de betekenis “Nobele”, zo is de naam “Nobel Stone” ontstaan. Edelstenen en mineralen produceren zeer zuivere trillingen en geven mineralen af aan de huid.

Contact

Voor het maken van een afspraak, vragen of opmerkingen kunt u bellen naar : 0653215909
Of stuur een email naar : info@nobelstone.nl