Borneolaan 29 - 6712 BG - Ede

Edelsteen Massage

Edelsteen- of mineraalmassage is een relatief nieuwe stroming binnen de massagetechnieken. Voor oude culturen was het duidelijk en vanzelfsprekend om met edelstenen en mineralen te werken.

Bedoeïenenvrouwen maakten al sieraden waarin ze allerlei edelstenen en schelpen in verwerkten. De kracht van de edelstenen werd gebruikt om genezing, herstel of bescherming te brengen.

Voor ons is het niet alledaags om hiermee bezig te zijn. We hebben ons gericht op andere zaken tijdens onze evolutie. Nu zijn we niet meer gewend om de krachten van de natuur te accepteren omdat we proberen veel dingen naar onze hand te zetten.

Bij een aromatische edelsteenmassage wordt er gewerkt met een massage olie met essentiële oliën en met mooie grote edelstenen om mee te masseren.

Aromatische edelsteenmassage is een fantastische manier om in combinatie met aromatherapie en edelstenen te werken tijdens een gezichtsmassage of een lichaamsmassage. Net als essentiële oliën hebben ook de edelstenen iedere hun eigen werking. Het effect van de edelsteenmassage is ontladend en opladend en werkt dus met name op de energiebanen. 

Stress wordt afgevoerd en nieuwe sprankelende energie komt ervoor in de plaats. U mag zelf de stenen uitzoeken waarmee u gemasseerd wil worden, u heeft de keuze uit 25 verschillende soorten edelstenen.

Massagepraktijk Nobel Stone is gericht op vrouwen


Edelsteen Massage

€ 55,00

 • Tijdsduur 60 minuten
 • -

Edelsteen Massage

€ 85,00

 • Tijdsduur 90 minuten
 • -

Luchtvervuiling, schadelijk zonlicht, droogte en stress


Je opperhuid heeft het dagelijks zwaar te voortduren.
Tijd om je oude huidcellen te vernieuwen! Tijd voor een heerlijke scrubbeurt.
Het verliezen van huidcellen is natuurlijk. Dagelijks verlies je duizenden cellen. Zo vernieuwt je huid zich automatisch. Je kunt je huid een handje helpen door te scrubben. Je ontdoet je dan van oude huidcellen waardoor je huid zijdezacht en glanzend wordt.

Naarmate je ouder wordt vertraagt het celvernieuwingsproces. Bij jonge mensen vernieuwen cellen zich tussen de 20 tot 28 dagen, bij oudere mensen duurt dit langer. Bovendien maakt je lichaam extra cellen aan als reactie op schadelijke stoffen van buitenaf, zoals luchtvervuiling en UV straling. Hierdoor kan de huid zichzelf langzaam ‘verstikken’.

 • Een scrubbeurt zorgt voor glans en vitalitiet.
 • Een goede scrub zorgt bovendien voor een betere doorbloeding.
 • Het kan helpen tegen oneffenheden.
 • Scrubben voor het zonnen resulteert in een langer bruin resultaat.
 • Bovendien voelt scrub heerlijk aan op de huid.

 

Na het scrubben is het belangrijk de huid goed te verzorgen met een hydraterend en voedend product. Zo kan de huid kalmeren en herstellen en wordt het resultaat van de bodyscrub versterkt. Uw huid wordt ingemasseerd met een heerlijke crème naar keuze en vervolgens ingepakt. Hierdoor kan het product zijn werk doen. Na verloop van tijd word de huid schoongemaakt en uw huid zal als herboren aanvoelen, dit is echt een aanrader!

Deze behandeling kunt u voor maar € 22,50 boeken in combinatie met een massage.

Voeg opmerking toe
 • Gast - Anneloes

  Heerlijk die warme edelstenen vol met energie. Mijn chakra's zijn weer helemaal in belans.

  0 Like Short URL:
 • Gast - Heleen

  Wat een fijne en mooie massage is deze edelsteenmassage. Ik heb er intens van genoten. Niet alleen de massage was bijzonder, de hele ochtend bij Patricia was bijzonder. Zo bijzonder dat ik het graag hier met jullie wil delen.

  Bij de edelsteenmassage mag je zelf de stenen kiezen waarmee je gemasseerd wilt worden. Van tevoren zaten de kleuren wit, roze en blauw in mijn hoofd. Ik twijfelde over de groene jade en de andere stenen wist ik nog niet. Toen ik echter bij Patricia aankwam lagen de stenen al in het water warm te worden. Ze had de stenen al voor mij uitgezocht. Ik keek naar de stenen en wat zag ik? Wit, roze, blauw en de groene jade. Verder de rode jaspis (een steen die heel goed bij mij past) en een steen die ik nog niet kende: de sneeuwvlok obsidiaan. Deze steen voelde zo goed aan dat ik na de massage een hanger kocht met deze steen eraan. Wat ook bijzonder was, was dat ik tijdens de massage kleuren voorbij zag komen. Je droomt een beetje weg tijdens zo’n massage en in die ”droom” zag ik dus een aantal kleuren. Ik kan me niet exact meer herinneren welke, maar toen ik na de massage bij zat te komen in de stoel zag ik dat onder de massagetafel een rij edelstenen lagen. Je raadt het al: exact de kleuren die voorbij kwamen en ook nog eens in dezelfde volgorde. I like it!

  Ik heb zelf een aantal setjes met kaarten; engelenkaarten, orakelkaarten en intuïtiekaarten. Hier ben ik mee in aanraking gekomen dankzij Patricia. Ik had de intuïtiekaarten meegenomen die dag en na de massage gaf ik haar de kaarten om ze te bekijken. Ze trok een kaart met de titel "Ontwaken”. De uitleg die bij de kaart hoorde was verbluffend treffend. Patricia is iemand die op het spirituele vlak al een stuk verder is dan de meeste mensen. Dat is niet altijd even makkelijk, want hoe fijn het ook is om zo ver te zijn, voor buitenstaanders is dat soms moeilijk te begrijpen. Om dan toch nog verder te gaan in je eigen ontwikkeling, daar moet je sterk voor zijn en dat was precies wat die kaart aangaf. Dat ze moest ontwaken en verder moest gaan en haar specifieke krachten en gaven moest delen. Niet alleen met de mensen dicht om haar heen, maar met de hele wereld. De kaart wees haar ook op de sterke creatieve kwaliteiten die ze bezit. Vervolgens gebeurde er iets bijzonders. Patricia herinnerde zich een schilderij wat ze twee jaar eerder gemaakt had. Ze haalde het schilderij op van beneden en liet het mij zien. Het was echt verbluffend. Ik heb er een foto van gemaakt, maar die kan ik hier niet plaatsen. Je zou het eigenlijk moeten zien. Het was overduidelijk te zien dat de kern en de basis van de kaart en het schilderij gelijk waren aan elkaar. Wat een ontzettend bijzonder moment. Het was zoiets moois om samen te zien, te beleven en te voelen.

  Na het moment met de stenen die Patricia voor mij uitgekozen had, de kleuren die ik zag tijdens de massage die overeen kwamen met de stenen die onder de tafel lagen én de overeenkomsten tussen het schilderij en de kaart wisten we één ding allebei heel erg zeker: Toeval bestaat echt niet.

  0 Like Short URL:

Verras een familielid of vriend(in) met de Nobel Stone massage kadobon

Bent u op zoek naar een origineel kado ? Geef dan de Nobel Stone massagebon kado en verras diegene met een heerlijk ontspannende massage. De massage kadobon kunt u vinden in onze webshop.

Meer informatie aanvragen !!

Over Nobel Stone

mijn naam is Patricia Veldhuisen en ik ben een gediplomeerde masseuse. Mijn praktijk aan huis heeft de naam “Nobel Stone”. Ik heb voor deze naam gekozen omdat ik graag masseer met stenen. Patricia is een Latijnse naam met de betekenis “Nobele”, zo is de naam “Nobel Stone” ontstaan. Edelstenen en mineralen produceren zeer zuivere trillingen en geven mineralen af aan de huid.

Contact

Voor het maken van een afspraak, vragen of opmerkingen kunt u bellen naar : 0653215909
Of stuur een email naar : info@nobelstone.nl