Borneolaan 29 - 6712 BG - Ede

Baby Massage

Lichamelijk contact is onmisbaar voor het lichamelijk en gevoelsmatig welzijn van een baby en verdiept de band tussen ouder en kind.

In veel tropische landen is het masseren van baby’s een onderdeel van de opvoeding.

Het in-oliën van de huid beschermt tegen het hete klimaat, terwijl het strelen en het rekken van het lichaam algemeen beschouwd worden als hulpmiddelen om de baby’s sterker te laten worden.

Onderzoek in de westerse geneeskunde heeft ook aangetoond dat te vroeg geboren baby’s zich sneller ontwikkelen wanneer ze geregeld gemasseerd worden. Ouders die geregeld babymassage toepassen zullen kunnen vaststellen dat baby’s er beter door slapen en zich beter laten voeden en dat er tijdens de eerste maanden minder buikkrampen voorkomen. Daarbij stimuleert babymassage de zintuiglijke, motorische en emotionele ontwikkeling van het kind.Baby Massage

€ 35,00

  • Tijdsduur 45 minuten
  • -
Voeg opmerking toe
  • Geen reacties gevonden

Verras een familielid of vriend(in) met de Nobel Stone massage kadobon

Bent u op zoek naar een origineel kado ? Geef dan de Nobel Stone massagebon kado en verras diegene met een heerlijk ontspannende massage. De massage kadobon kunt u vinden in onze webshop.

Meer informatie aanvragen !!

Over Nobel Stone

mijn naam is Patricia Veldhuisen en ik ben een gediplomeerde masseuse. Mijn praktijk aan huis heeft de naam “Nobel Stone”. Ik heb voor deze naam gekozen omdat ik graag masseer met stenen. Patricia is een Latijnse naam met de betekenis “Nobele”, zo is de naam “Nobel Stone” ontstaan. Edelstenen en mineralen produceren zeer zuivere trillingen en geven mineralen af aan de huid.

Contact

Voor het maken van een afspraak, vragen of opmerkingen kunt u bellen naar : 0653215909
Of stuur een email naar : info@nobelstone.nl