Borneolaan 29 - 6712 BG - Ede

Dit is een holistische massage en is een onderdeel van de Ayurveda. Het is een oud-indiase massage volgens de traditionele wijze van de Ayurveda.

 Ayurveda is een wetenschap en betekent letterlijk de kennis van het leven. Je spreekt het uit ajoerveda. Het doel is gezondheid door harmonie tussen lichaam en geest.

Het is een massage waarbij een duidelijk contact is met de huid en de weefsels. De Ayurvedische massage werkt effectief op de huid, bloedcirculatie, lymfe stelsel en zenuwstelsel. Met behulp van Ayurvedische kruiden olie wordt het lichaam gemasseerd, wat tegelijkertijd een heilzame en een helende werking heeft op het fysieke, emotionele, mentale en spirituele lichaam.

Naast een heerlijke massage kunt u bij deze massage ook genieten van een kruiden voetbad en een kop heerlijke thee.

Massagepraktijk Nobel Stone is gericht op vrouwen


Ayurvedische Massage
(inclusief kruiden voetbad en Jasmijn thee)

€ 47,00

 • Tijdsduur 60 minuten
 • -

Luchtvervuiling, schadelijk zonlicht, droogte en stress


Je opperhuid heeft het dagelijks zwaar te voortduren.
Tijd om je oude huidcellen te vernieuwen! Tijd voor een heerlijke scrubbeurt.
Het verliezen van huidcellen is natuurlijk. Dagelijks verlies je duizenden cellen. Zo vernieuwt je huid zich automatisch. Je kunt je huid een handje helpen door te scrubben. Je ontdoet je dan van oude huidcellen waardoor je huid zijdezacht en glanzend wordt.

Naarmate je ouder wordt vertraagt het celvernieuwingsproces. Bij jonge mensen vernieuwen cellen zich tussen de 20 tot 28 dagen, bij oudere mensen duurt dit langer. Bovendien maakt je lichaam extra cellen aan als reactie op schadelijke stoffen van buitenaf, zoals luchtvervuiling en UV straling. Hierdoor kan de huid zichzelf langzaam ‘verstikken’.

 • Een scrubbeurt zorgt voor glans en vitalitiet.
 • Een goede scrub zorgt bovendien voor een betere doorbloeding.
 • Het kan helpen tegen oneffenheden.
 • Scrubben voor het zonnen resulteert in een langer bruin resultaat.
 • Bovendien voelt scrub heerlijk aan op de huid.

 

Na het scrubben is het belangrijk de huid goed te verzorgen met een hydraterend en voedend product. Zo kan de huid kalmeren en herstellen en wordt het resultaat van de bodyscrub versterkt. Uw huid wordt ingemasseerd met een heerlijke crème naar keuze en vervolgens ingepakt. Hierdoor kan het product zijn werk doen. Na verloop van tijd word de huid schoongemaakt en uw huid zal als herboren aanvoelen, dit is echt een aanrader!

Deze behandeling kunt u voor maar € 22,50 boeken in combinatie met een massage.

Voeg opmerking toe
 • Gast - Rosa

  Een heerlijke massage met warme olie, bedankt ik kan er weer tegen aan.

  0 Like Short URL:

Verras een familielid of vriend(in) met de Nobel Stone massage kadobon

Bent u op zoek naar een origineel kado ? Geef dan de Nobel Stone massagebon kado en verras diegene met een heerlijk ontspannende massage. De massage kadobon kunt u vinden in onze webshop.

Meer informatie aanvragen !!

Over Nobel Stone

mijn naam is Patricia Veldhuisen en ik ben een gediplomeerde masseuse. Mijn praktijk aan huis heeft de naam “Nobel Stone”. Ik heb voor deze naam gekozen omdat ik graag masseer met stenen. Patricia is een Latijnse naam met de betekenis “Nobele”, zo is de naam “Nobel Stone” ontstaan. Edelstenen en mineralen produceren zeer zuivere trillingen en geven mineralen af aan de huid.

Contact

Voor het maken van een afspraak, vragen of opmerkingen kunt u bellen naar : 0653215909
Of stuur een email naar : info@nobelstone.nl