Borneolaan 29 - 6712 BG - Ede

Soorten Massage

Bij Nobel Stone bent u op het juiste adres voor een heerlijke massage. Nobel Stone verzorgt diverse soorten massages voor verschillende toepassingen en doeleinden.
Hieronder ziet u een overzicht van de diverse soorten massages die Nobel Stone u te bieden heeft

Scrub & Packing Pakket

Luchtvervuiling, schadelijk zonlicht, droogte en stress

Je opperhuid heeft het dagelijks zwaar te voortduren. Tijd om je oude huidcellen te vernieuwen! Tijd voor een heerlijke scrubbeurt. Het verliezen van huidcellen is natuurlijk.

Lees meer: .. 

Nobel Stone Special

Voetenbad met essentiële oliën en dode zeezout

Iedereen heeft wel eens van Dode Zeezout gehoord. Dit zout wordt gewonnen in de Dode Zee. Omdat dit zout veel mineralen en goede eigenschappen bezit wordt het veel gebruikt in cosmetische producten. Je kunt dit zout voor veel verschillende dingen toepassen.

Lees meer: .. 


Voetreflex massage

Emoties liggen vaak ten grondslag van klachten en ziekten. Deze massage brengt diepe ontspanning die loslaten mogelijk maakt! De afvalstoffen die worden losgemaakt worden afgevoerd.

Lees meer: .. 

Rozenkwarts massage

Met deze massage maak ik gebruik van rozenkwarts edelstenen. de stenen worden verwarmd in een warme ketel.

Lees meer: .. 


Ontspannings massage

Een ontspanningsmassage is een zachte warme lichaamsmassage, die lichaam en geest volledig tot rust laat komen.

Lees meer: .. 

Jadestone massage

Bent u op zoek naar een heerlijke Jadestone massage in Ede ? Dan bent u bij Nobel Stone op het juiste adres. Jade: een schoonheid die niemand kan ontkennen!

Lees meer: .. 


Hotstone massage

Bent u op zoek naar een heerlijke hotstone massage in Ede ? Dan ben u bij Nobel Stone op het juiste adres. Het hoge tempo waarin wij leven zorgt voor toenemende spanningen.

Lees meer: .. 

Gua-Sha massage

Gua-Sha is een Chinese therapie welke al duizenden jaren oud is. Het woord Gua betekent zoveel als Schrapen en Sha betekent zoveel als gifstoffen.

Lees meer: .. 


Edelsteen massage

Edelsteen- of mineraalmassage is een relatief nieuwe stroming binnen de massagetechnieken. Voor oude culturen was het duidelijk en vanzelfsprekend om met edelstenen en mineralen te werken.

Lees meer ..... 

Baby massage

Lichamelijk contact is onmisbaar voor het lichamelijk en gevoelsmatig welzijn van een baby en verdiept de band tussen ouder en kind.

Lees meer ..... 


Ayurvedische massage

Dit is een holistische massage en is een onderdeel van de Ayurveda. Het is een oud-indiase massage volgens de traditionele wijze van de Ayurveda.

Lees meer ..... 


Verras een familielid of vriend(in) met de Nobel Stone massage kadobon

Bent u op zoek naar een origineel kado ? Geef dan de Nobel Stone massagebon kado en verras diegene met een heerlijk ontspannende massage. De massage kadobon kunt u vinden in onze webshop.

Meer informatie aanvragen !!

Over Nobel Stone

mijn naam is Patricia Veldhuisen en ik ben een gediplomeerde masseuse. Mijn praktijk aan huis heeft de naam “Nobel Stone”. Ik heb voor deze naam gekozen omdat ik graag masseer met stenen. Patricia is een Latijnse naam met de betekenis “Nobele”, zo is de naam “Nobel Stone” ontstaan. Edelstenen en mineralen produceren zeer zuivere trillingen en geven mineralen af aan de huid.

Contact

Voor het maken van een afspraak, vragen of opmerkingen kunt u bellen naar : 0653215909
Of stuur een email naar : info@nobelstone.nl