Borneolaan 29 - 6712 BG - Ede

Over ons

Mijn naam is Patricia Veldhuisen en ik ben een gediplomeerde masseuse. Mijn praktijk aan huis heeft de naam “Nobel Stone” en is gericht op vrouwen. Ik heb voor deze naam gekozen omdat ik graag masseer met stenen. Patricia is een Latijnse naam met de betekenis “Nobele”, zo is de naam “Nobel Stone” ontstaan. Edelstenen en mineralen produceren zeer zuivere trillingen en geven mineralen af aan de huid.

De trillingen kunnen gebruikt worden voor het activeren, reduceren of stabiliseren van energiepunten in het lichaam. Ik geef energetische massages die zijn gebaseerd op het holistische principe om balans te creëren tussen lichaam, geest, hart en ziel.

Als u op zoek bent naar de ultieme ontspanning en een gezonder lichaam, dan bent u hier op het juiste adres voor een heerlijke massage in Ede. Ontdek de kracht van de natuur en laat u heerlijk verwennen. D.m.v. diverse opleidingen blijf ik mezelf verder kwalificeren op het gebied van massage en verzorging, om u optimaal te kunnen blijven behandelen en mee te zijn met de allerlaatste trends.

  • Belangenvereniging voor Beroepsbeoefenaars in de Massage- en Sportverzorgingsbranche
  • Kamer van koophandel nr 53447824
  • Btw-nr NL168993119B01

Over Nobel Stone

mijn naam is Patricia Veldhuisen en ik ben een gediplomeerde masseuse. Mijn praktijk aan huis heeft de naam “Nobel Stone”. Ik heb voor deze naam gekozen omdat ik graag masseer met stenen. Patricia is een Latijnse naam met de betekenis “Nobele”, zo is de naam “Nobel Stone” ontstaan. Edelstenen en mineralen produceren zeer zuivere trillingen en geven mineralen af aan de huid.

Contact

Voor het maken van een afspraak, vragen of opmerkingen kunt u bellen naar : 0653215909
Of stuur een email naar : info@nobelstone.nl