Borneolaan 29 - 6712 BG - Ede

Betekenis Kleurkaart

SCHARLAKEN

De 7e kaart uit het deck de Geheimtaal van Kleurenkaarten, de kaart Scharlaken. Op deze kaart staat vermeld: 'trek succes aan'

Wanneer je deze kaart trekt heb je een duwtje in de rug nodig om weer in je kracht te staan en te beseffen welke kwaliteiten jij in huis hebt. Ook moedigt deze kaart je aan om jezelf te laten zien. Deze kleur staat ook voor hartstocht en levendigheid.

Scharlakenrood is krachtig, sterk en dynamisch. Het is duidelijk zichtbaar en vraagt erom gezien te worden. Scharlakenrood laat je dromen vol vertrouwen werkelijkheid worden. Het is de kleur van overwinning!

Voor succes: 
Om goede mogelijkheden in je leven aan te trekken, kun je bijvoorbeeld rode sokken dragen en je verbeelden dat het succes zich tien stappen voor je uit bevindt.

Terwijl je steeds een stap vooruit naar je succes zet, adem je de scharlakenrode energie van kracht, succes en vertrouwen in. Verbeeld je dat je met iedere stap dichter bij je doel komt, totdat je voelt dat je het succes hebt bereikt dat je wenste.

 

Voeg opmerking toe
  • Geen reacties gevonden

Over Nobel Stone

mijn naam is Patricia Veldhuisen en ik ben een gediplomeerde masseuse. Mijn praktijk aan huis heeft de naam “Nobel Stone”. Ik heb voor deze naam gekozen omdat ik graag masseer met stenen. Patricia is een Latijnse naam met de betekenis “Nobele”, zo is de naam “Nobel Stone” ontstaan. Edelstenen en mineralen produceren zeer zuivere trillingen en geven mineralen af aan de huid.

Contact

Voor het maken van een afspraak, vragen of opmerkingen kunt u bellen naar : 0653215909
Of stuur een email naar : info@nobelstone.nl