Borneolaan 29 - 6712 BG - Ede

Betekenis Kleurkaart

ROOS

Kaart 6 in het deck van de geheimtaal van Kleurenkaarten, de kaart Roos, met de boodschap 'trek liefde aan'.

De roos stelt romantiek voor, diepe liefde en genegenheid. Wanneer je deze kaart trekt dan geeft deze aan dat je het op dat moment nodig hebt om je weer open te stellen voor de liefde en je relatie(s) weer gezond te maken.

Roos helpt ook om je gevoel van eigenwaarde weer omhoog te krijgen, je gevoel van eenzaamheid en stress los te laten.

De kleur van de roos helpt je om liefde in je leven aan te trekken. Trek vandaag een rooskleurige trui of blouse aan. Focus je op deze straal en sta jezelf toe om speels te zijn en plezier te hebben. Verschillende kleuren rood, vooral helderrood, maken ruimte in je hart en stellen je in staat je open te stellen voor andere mensen.

Gebruik een rode pen om alle dingen die je goed vind aan jezelf op te schrijven, zodra jij je bewust bent van je eigenwaarde, zullen anderen dat ook worden!

Schrijf de namen op van alle mensen van wie je houdt en laat de energie van de liefde zich ontvouwen. Sta jezelf toe om je dankbaar te voelen voor al die mooie mensen.

Hoe meer liefde jij voelt, hoe gemakkelijker het is om er meer van aan te trekken.

Je kan ook rode edelstenen dragen of rode accessoires in je huis gebruiken, maar hou het subtiel.

 

Voeg opmerking toe
  • Geen reacties gevonden

Over Nobel Stone

mijn naam is Patricia Veldhuisen en ik ben een gediplomeerde masseuse. Mijn praktijk aan huis heeft de naam “Nobel Stone”. Ik heb voor deze naam gekozen omdat ik graag masseer met stenen. Patricia is een Latijnse naam met de betekenis “Nobele”, zo is de naam “Nobel Stone” ontstaan. Edelstenen en mineralen produceren zeer zuivere trillingen en geven mineralen af aan de huid.

Contact

Voor het maken van een afspraak, vragen of opmerkingen kunt u bellen naar : 0653215909
Of stuur een email naar : info@nobelstone.nl