Borneolaan 29 - 6712 BG - Ede

Betekenis Kleurkaart

LILA

Kaart 42 uit het deck van de Geheimtaal van Kleurenkaarten is de kleur Lila. De tekst op de kaart zegt: 'Versterk je vertrouwen'.

De kleur Lila versterkt je vertrouwen en zorgt ervoor dat je intuïtie geactiveerd wordt. Tevens vergroot deze kleur je psychische talenten.

Het is een zachte kleur die je aanmoedigt om je spirituele bewustzijn te ontwikkelen. Lila kan je helpen om jezelf te bevrijden van oude patronen en om je innerlijke kracht te herwinnen.

Vertrouwen is een zeer sterk geloof in iets dat niet zichtbaar is voor het oog. Het is een gevoel, vaak gebaseerd op onze intuïtie. Vaak geven we dan ook op voordat we iets bereikt hebben, omdat we er geen vertrouwen in hebben. Lila helpt om het vertrouwen te versterken en om je er aan te herinneren dat vertrouwen vast te houden.

Je kan de kleur Lila op alle mogelijke manieren toepassen, zoals in bloemen, beddengoed, kleding, sieraden en bijvoorbeeld kaarsen.

 

Voeg opmerking toe
  • Geen reacties gevonden

Over Nobel Stone

mijn naam is Patricia Veldhuisen en ik ben een gediplomeerde masseuse. Mijn praktijk aan huis heeft de naam “Nobel Stone”. Ik heb voor deze naam gekozen omdat ik graag masseer met stenen. Patricia is een Latijnse naam met de betekenis “Nobele”, zo is de naam “Nobel Stone” ontstaan. Edelstenen en mineralen produceren zeer zuivere trillingen en geven mineralen af aan de huid.

Contact

Voor het maken van een afspraak, vragen of opmerkingen kunt u bellen naar : 0653215909
Of stuur een email naar : info@nobelstone.nl