Borneolaan 29 - 6712 BG - Ede

Betekenis Kleurkaart

JADE

Kaart 32 uit het deck de Geheimtaal van Kleurenkaarten is de kleur Jade. De tekst op de kaart zegt: 'Onderneem actie'.

Trek je deze kaart voor jezelf dan is het tijd om in actie te komen. Moet er een situatie opgelost worden of hangt er al een tijdje iets boven je hoofd? Ga niet passief zitten afwachten, het is nu tijd om in actie te komen en te vertrouwen op jezelf.

De kleur Jade is een lieflijke, heldere, rustgevende en koesterende kleur. Jade kan je helpen bij het scheppen van evenwicht, harmonie en het gevoel van bekwaamheid bij jezelf.

Ook kan Jade je helpen om negatieve gedachten los te laten en het kan je aansporen om nieuwe ideeën te creëren. Laat deze lichtgroene kleur je helpen om actie te ondernemen en je leven eenvoudiger te maken.

Jade kan je toepassen in je kleding, accessoires, sieraden, maar ook in je interieur kan het je helpen ter ondersteuning.

 

Voeg opmerking toe
  • Geen reacties gevonden

Over Nobel Stone

mijn naam is Patricia Veldhuisen en ik ben een gediplomeerde masseuse. Mijn praktijk aan huis heeft de naam “Nobel Stone”. Ik heb voor deze naam gekozen omdat ik graag masseer met stenen. Patricia is een Latijnse naam met de betekenis “Nobele”, zo is de naam “Nobel Stone” ontstaan. Edelstenen en mineralen produceren zeer zuivere trillingen en geven mineralen af aan de huid.

Contact

Voor het maken van een afspraak, vragen of opmerkingen kunt u bellen naar : 0653215909
Of stuur een email naar : info@nobelstone.nl