Borneolaan 29 - 6712 BG - Ede

Betekenis Kleurkaart

CERISE

Kaart 9 uit het deck van de Geheimtaal van Kleurenkaarten is de kleur Cerise. De tekst op de kaart zegt: 'Leef een bijzonder leven'.

Cerise helpt je jezelf hoger te achten en brengt geluk, wijsheid en het zoete in je leven. Het kan je hart openen en laat je naar je hartewensen luisteren.

Kersenrood is een diepe, volle kleur die je aanmoedigt je leven optimaal te leven. Het werkt als een magneet die ongelooflijke mensen, gelegenheden en overvloed in je leven aantrekt.

Wees bijzonder.

Het is verbazingwekkend om te leven; je leven optimaal leven is buitengewoon. Koop vandaag een paar kersen, proef hun zoetigheid en maak een lijst van bijzondere dingen die je volgend jaar wil doen. Wat is uiteindelijk het slechtste wat er kan gebeuren, als je de dingen een kans geeft?

Je kunt zeggen dat je zou kunnen falen. Maar als je het niet hebt geprobeerd, heb je al gefaald. De waarheid is, dat wanneer je je dromen volgt, je alleen maar kunt slagen.

Gebruik de kleur Cerise om je dromen na te jagen en om je er bewust van te zijn dat je kansen mag pakken en het avontuur aan mag gaan.

 

Voeg opmerking toe
  • Geen reacties gevonden

Over Nobel Stone

mijn naam is Patricia Veldhuisen en ik ben een gediplomeerde masseuse. Mijn praktijk aan huis heeft de naam “Nobel Stone”. Ik heb voor deze naam gekozen omdat ik graag masseer met stenen. Patricia is een Latijnse naam met de betekenis “Nobele”, zo is de naam “Nobel Stone” ontstaan. Edelstenen en mineralen produceren zeer zuivere trillingen en geven mineralen af aan de huid.

Contact

Voor het maken van een afspraak, vragen of opmerkingen kunt u bellen naar : 0653215909
Of stuur een email naar : info@nobelstone.nl