Borneolaan 29 - 6712 BG - Ede

Betekenis Kleurkaart

BRUIN

Kaart 12 uit het deck van de Geheimtaal van Kleurenkaarten, is de kleur Bruin. De tekst op de kaart luidt: 'Stel je grenzen'.

Bruin is een aardkleur en deze kleur helpt je om in contact te komen met de natuur, de wijsheid van de dieren en de universele wijsheid.

De kleur helpt ook bij het scheppen van gezonde grenzen. Bruin kan je helpen om je creativiteit en energie een oppepper te geven. Heb jij moeite om nee te zeggen, of vind je het moeilijk om je grenzen aan te geven? Gebruik dan de kleur bruin in je kleding en interieur. Ter ondersteuning en om jezelf iedere dag weer bewust te maken van jouw grenzen. De edelsteen Heliotroop helpt daar ook goed bij, zoek bij voorkeur een heliotroop met veel bruine elementen.

 

Voeg opmerking toe
  • Geen reacties gevonden

Over Nobel Stone

mijn naam is Patricia Veldhuisen en ik ben een gediplomeerde masseuse. Mijn praktijk aan huis heeft de naam “Nobel Stone”. Ik heb voor deze naam gekozen omdat ik graag masseer met stenen. Patricia is een Latijnse naam met de betekenis “Nobele”, zo is de naam “Nobel Stone” ontstaan. Edelstenen en mineralen produceren zeer zuivere trillingen en geven mineralen af aan de huid.

Contact

Voor het maken van een afspraak, vragen of opmerkingen kunt u bellen naar : 0653215909
Of stuur een email naar : info@nobelstone.nl