Borneolaan 29 - 6712 BG - Ede

Betekenis Kleurkaart

BORDEAUX

Kaart 10 uit het deck van de Geheimtaal van Kleurenkaarten, is de kaart Bordeaux. De tekst bij de kaart luidt: 'Wees doordrongen van je passie'

De kleur Bordeaux helpt je om verbinding te maken met je passie en met je enthousiasme voor het leven. Het kan je leiden naar je levensdoel en helpen je dromen waar te maken.

Wanneer iets jouw hartewens is, wanneer je iets heel graag wilt, dan zijn je intuitie, je hart en je ziel hiervan doordrongen. Schrijf alle dingen op waar je van houdt, of die je graag zou willen doen. Draag de kleur Bordeaux-rood dicht bij je hart of maak een speciaal sieraad voor jezelf dat je vaak kunt dragen.

Hang een schilderij of afbeelding met de kleur Bordeaux aan de muur waar je iedere dag even bij stilstaat, zodat je de verbinding van het verwezenlijken van jouw dromen kan versterken.

 

Voeg opmerking toe
  • Geen reacties gevonden

Over Nobel Stone

mijn naam is Patricia Veldhuisen en ik ben een gediplomeerde masseuse. Mijn praktijk aan huis heeft de naam “Nobel Stone”. Ik heb voor deze naam gekozen omdat ik graag masseer met stenen. Patricia is een Latijnse naam met de betekenis “Nobele”, zo is de naam “Nobel Stone” ontstaan. Edelstenen en mineralen produceren zeer zuivere trillingen en geven mineralen af aan de huid.

Contact

Voor het maken van een afspraak, vragen of opmerkingen kunt u bellen naar : 0653215909
Of stuur een email naar : info@nobelstone.nl