Borneolaan 29 - 6712 BG - Ede

Nobel Stone - Laatste nieuws

 

Kristal

!!! Nieuw kristaltherapie !!!

Edelstenen hebben verschillende trillingsfrequenties bepaald door hun materie (vb ijzer, calcium, fluor, silicum, enz...) en hun kleur. Uit wetenschappelijk onderzoek weten we inmiddels dat het menselijk lichaam bestaat uit miniscule atomen.

Deze atomen trillen ten opzichte van elkaar met een grote snelheid. Hierdoor lijkt het of we uit een vaste structuur bestaan, nochtans is dit niet zo. Indien we edelstenen opleggen of dragen, ne...emt ons lichamelijk veld de helende trilling over van de stenen.

Hierdoor kunnen de chakra's die verantwoordelijk zijn voor verschillende processen in het lichaam terug in balans komen.

Massagepraktijk Nobel Stone biedt verschillende behandelingen aan met de edelstenen, zowel volwassenen als kinderen reageren hier heel goed op.

Deze therapie is mogelijk om met kleding aan te ontvangen.

De therapie bestaat uit:

> Voetbad met dode zeezout, etherische olie en edelstenen.

> Aura-healing

> Gezicht, hoofd en schouder/nekmassage. met edelstenen naar keuze wat op dat moment bij je past.

> Ter afsluiting kunt u een kaart trekken uit de edelsteen kaarten.

Totale duur van de therapie is 60 min.

Tarief € 45,-

 

Voeg opmerking toe
  • Geen reacties gevonden

Over Nobel Stone

mijn naam is Patricia Veldhuisen en ik ben een gediplomeerde masseuse. Mijn praktijk aan huis heeft de naam “Nobel Stone”. Ik heb voor deze naam gekozen omdat ik graag masseer met stenen. Patricia is een Latijnse naam met de betekenis “Nobele”, zo is de naam “Nobel Stone” ontstaan. Edelstenen en mineralen produceren zeer zuivere trillingen en geven mineralen af aan de huid.

Contact

Voor het maken van een afspraak, vragen of opmerkingen kunt u bellen naar : 0653215909
Of stuur een email naar : info@nobelstone.nl

bluebrowncustomgreenorangepinkredturquoiseyellow