Borneolaan 29 - 6712 BG - Ede

Nobel Stone - Laatste nieuws

Een massage helpt lichamelijk en geestelijk ontspannen. En dat kunnen we regelmatig goed gebruiken. Of je nu te veel taken en verantwoordelijkheden op je schouders hebt genomen, de druk voelt dat je steeds meer moet presteren, in dubio zit over een belangrijke beslissing, of ergens zorgen over maakt, het leidt allemaal tot spanning.

Vaak zet die spanning zich vast. De een krijgt dan pijnlijke plekken aan de binnenkant van zijn schouderbladen, een ander krijgt hoofdpijn of voelt de spanning in zijn nek als vermoeidheidpijn. Lichaam en geest werken sterk op elkaar in. Wanneer we te veel van ons zelf vragen, zet het lichaam zich schrap. Door de spieren die verkrampt reageren soepel te maken,ontspannen niet alleen de spieren, maar kun je ook mentaal weer een beetje ontspannen. Alles lijkt door te stromen.

Wat blokkeerde, komt weer in beweging. Zelfs opgekropte emoties kunnen Door massage loskomen. Als je dat gewoon even toelaat,ben je ook die spanning kwijt. Zo werkt massage gunstig op lichaam, geest en gevoel. Het mag tegenstrijdig klinken, maar juist Door de ontspannende werking, kan een massage energie opwekken. Spanning en stress kosten namelijk energie. Soms put het je behoorlijk uit en lijkt het de levenskracht uit je weg te zuigen. Eigenlijk heel logisch dus, dat je je na een massage VITALER voelt.

Voeg opmerking toe
  • Gast - Karin Maassen

    Patricia, het is altijd een feestje om bij jou een massage te krijgen. Het thuisgevoel weet je goed te creëeren en dat maakt het een extra prettige ervaring. De ontspanning begint bij de ontvangst en de binnenkomst in jullie huis en dat versterkt de ontspannen werking. Door je inlevingsvermogen, luisterend oor en empatisch vermogen haal je het beste uit de massage naar boven en laat het zijn werk doen. Het is niet alleen een massage maar het is wat je er zelf uit wilt halen dat jij extra biedt. Bedankt!

    0 Like Short URL:

Over Nobel Stone

mijn naam is Patricia Veldhuisen en ik ben een gediplomeerde masseuse. Mijn praktijk aan huis heeft de naam “Nobel Stone”. Ik heb voor deze naam gekozen omdat ik graag masseer met stenen. Patricia is een Latijnse naam met de betekenis “Nobele”, zo is de naam “Nobel Stone” ontstaan. Edelstenen en mineralen produceren zeer zuivere trillingen en geven mineralen af aan de huid.

Contact

Voor het maken van een afspraak, vragen of opmerkingen kunt u bellen naar : 0653215909
Of stuur een email naar : info@nobelstone.nl

bluebrowncustomgreenorangepinkredturquoiseyellow